Business à la carte (B-ODISEE-OBB03A)

3 studiepuntenNederlandsTweede semesterTweede semesterUitgesloten voor examencontract
Bouchaert Kristien (coördinator) |  Bouchaert Kristien |  Hendrickx Nadine |  Kesteleyn Murïel |  Van den Bossche Ria
Kernteam Bedrijfsmanagement (BA)

De algemene toelatingsvoorwaarden en de dwingende volgtijdelijkheid zijn beschreven in de onderwijs- en examenregeling.

Onderwijsleeractiviteiten

3 sp. Business à la carte (B-ODISEE-OBB03a)

3 studiepuntenNederlandsWerkvorm: College-practicum-opdrachtTweede semesterTweede semester
Bouchaert Kristien |  Hendrickx Nadine |  Kesteleyn Murïel |  Van den Bossche Ria
Kernteam Bedrijfsmanagement (BA)

De studenten kunnen binnen het opleidingsprogramma een keuzevak kiezen van 3 SP. De inhoud van dit keuzevak is van toepassing.

 

De docent bepaalt welk studiemateriaal de student gebruikt voor de opleidingsonderdelen die hij aan de (gast)instelling volgt: boeken / cursussen / readers / slides / multimedia / enz.

De werkvormen hangen af van het gekozen keuzevak. Wat vermeld is, is gewoon richtinggevend.

Evaluatieactiviteiten

Business à la carte (B-ODISEE-O70101)

Type : Partiële of permanente evaluatie met examen tijdens de examenperiode

ExamenmomentBeoordelingsschaal
TOTAAL1-20/20 puntenschaal

De evaluatievorm vind je terug in de eventuele ECTS fiche van het gekozen keuzevak. Of er een 2de examenkans is hangt af van het gekozen keuzevak - zie ECTS fiche van dit keuzevak.

 

Of er een 2de examenkans is hangt af van het gekozen keuzevak - zie ECTS fiche van dit keuzevak.