Werkveldervaring III (B-ODISEE-OBE60A)
Doelstellingen
https://webapps.odisee.be/Ancor/ECTSKerndoel/Pages/OPOKerndoel.aspx?OID=20343&OPLID=52
Begintermen
De algemene toelatingsvoorwaarden en de dwingende volgtijdelijkheid zijn beschreven in het onderwijs-en examenreglement.
Werkveldervaring III kan enkel opgenomen worden als de student ook Professioneel redeneren II opneemt.
Volgtijdelijkheidsvoorwaarden
Je moet voldoen aan een volgtijdelijkheidsvoorwaarde om dit opleidingsonderdeel te mogen opnemen. Volgtijdelijkheid kan STRENG of SOEPEL zijn of een GELIJKTIJDIGHEID inhouden. Ook kan een diplomaNIVEAU als voorwaarde gesteld zijn.
Verklaring:
STRENG: Om dit opleidingsonderdeel op te nemen, moet je geslaagd zijn voor of een tolerantie ingezet hebben voor de opleidingsonderdelen waarvoor dit soort voorwaarde geldt.
SOEPEL: Om dit opleidingsonderdeel op te nemen, moet je de opleidingsonderdelen waarvoor dit soort voorwaarde geldt, gevolgd hebben.
GELIJKTIJDIG: Om dit opleidingsonderdeel op te nemen, moet je ook de opleidingsonderdelen waarvoor dit soort voorwaarde geldt, opnemen of al opgenomen hebben.
NIVEAU: Om dit opleidingsonderdeel op te nemen, moet je ten minste deze graad behaald hebben.
STRENG(OBE25A)
Bovenstaande codes van opleidingsonderdelen stemmen overeen met onderstaande omschrijvingen van die opleidingsonderdelen:
OBE25A : Ergotherapeutische vaardigheden II
Identieke opleidingsonderdelen
Dit opleidingsonderdeel is identiek aan de volgende opleidingsonderdelen:
OBE09A : Werkveldervaring III (Niet meer aangeboden dit academiejaar)
Plaats in het onderwijsaanbod
Toleranties
Dit opleidingsonderdeel is niet tolereerbaar in de onderstaande opleiding(en):
Onderwijsleeractiviteiten
5 sp. Werkveldervaring III (B-ODISEE-OBE68a)
Inhoud
De inhoud wordt toegelicht in het stagevademecum, dat een bijlage van deze ECTS-fiche is.
Toelichting werkvorm
Stage is een werkvorm waarbij studenten leeractiviteiten uitvoeren die plaatsvinden binnen een professionele omgeving. Deze leeractiviteiten moeten de studenten ertoe aanzetten om ervaringsgericht te leren. De stage wordt beschouwd als middel om de kennis en de vaardigheden te gebruiken in relevante praktijksituaties, om zijn competenties te ontwikkelen en te reflecteren op zijn eigen handelen.
De studenten schrijven voor elke periode een stagerapport. De opdrachten en werkvormen worden verder toegelicht in het stagevademecum, dat een bijlage van deze ECTS-fiche is
Evaluatieactiviteiten
Werkveldervaring III (B-ODISEE-O72781)
Toelichting
Examenmoment | Beoordelingsschaal |
---|---|
TOTAAL | 1-20/20 puntenschaal |
De evaluatiemodaliteiten zijn opgenomen in het stagevademecum van de opleiding ergotherapie, dat een bijlage is van deze ECTS-fiche.
Toelichting bij herkansen
De evaluatiemodaliteiten zijn opgenomen in het stagevademecum van de opleiding ergotherapie, dat een bijlage is van deze ECTS-fiche.
In geval van een onvoldoende op het OPO kan de student herkansen. Om dit organisatorisch mogelijk te maken, maakt de student een afspraak met de stagecoördinator.
De evaluatiemodaliteiten van de eerste zittijd blijven van toepassing.